• Waar wij mee werken

    Onze producten

HydroPeptide

HydroPeptide® THE AUTHORITY IN ANTI-AGING SKINCARE is marktleider in innovatieve anti-aging cosmetica met peptiden. Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. HydroPeptide® gebruikt meer dan 60 verschillende peptiden in hoge doseringen. Bijzonder is de grote variatie aan peptidensoorten, in combinatie met verschillende voedende ingrediënten zoals stamcellen. Met HydroPeptide® bent u verzekerd van direct zichtbare huidverbetering. Uiteraard zijn de producten vrij van parabenen. De biologische ingrediënten hebben het Ecocert keurmerk. Voor ieder huidtype.

Download de HydroPeptide brochure

 

Emotion

Emotion biologische huidverzorging maakt effectieve en huidfunctionele producten op biologische basis. Emotion producten bevatten geen stoffen die de huidfunctie verstoren of beperken, zoals vaseline, wax, siliconen en minerale olie. De emulsies van water in olie en olie in water geven de huid onmiddellijk een comfortabel gevoel. Dat komt omdat de producten zijn gemaakt na een diepgaande studie van de fysiologie en behoeften van onze huid. De rode draad van het onderzoek bij de Emotion producten is gewoon “huid eerst.”

Download de Emotion brochure

Wilt u meer informatie? Bekijk de Emotion4you website

 

The skin Concept

The skin concept is speciaal ontwikkeld voor het doelgericht behandelen van cosmetische probleemgebieden. Deze moderne productlijn combineert efficiënte ingrediënten met betrouwbare actieve bestandsdelen. De receptuur is gebaseerd op inzichten uit de medische wetenschap. The skin concept is bedoeld voor klanten die hun huidproblemen willen oplossen en die hun huidbeeld jonger, zachter en stralender willen maken.