• Probleemoplossend

    Onze apparatuur

Kleine huidproblemen zoals pigmentvlekjes, rode adertjes of steelwratjes kunnen heel storend zijn. Beauty4People heeft de nieuwste apparatuur in huis om zulke oneffenheden op uw gezicht of decolleté snel en permanent op te lossen. In kuurverband gebruikt Beauty4People deze apparatuur om een beschadigde of verouderde huid te herstellen.

 

T-AWAY

Snel en effectief verwijderen van couperose (rode adertjes), kleine adertjes, spider Naevus (spinnetje) , bloedblaasjes, pigmentstoringen, ouderdomsvlekken, steelwratjes en fibromen.

Uw huidoneffenheden zijn direct opgelost, vanaf € 25,50

Download onze T-AWAY brochure 

 

BTS met ultrageluid en hoogvolt

Voor een zichtbaar mooiere huid en voor een zichtbaar jongere en strakkere huid. Geeft direct zichtbare resultaten bij rimpels, verslapping, littekens, couperose, acne, traanzakjes onder de ogen. De BTS zetten wij ook vaak in combinatie met andere apparatuur, bijvoorbeeld na een Micro-Dermabrasie om werkstoffen diep in de huid te laten opnemen.

Download onze BTS brochure

 

Powerpeeling microdermabrasie

Direct een zachte babyhuid! Geeft snel en direct na de eerste behandeling al resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven. Verbetert zonbeschadigde huid en verouderde huid en rimpels. Vermindert pigment- en ouderdomsvlekjes, littekens (door waterpokken, acne en trauma’s (ook hypertrofische) en striae.

 

Softlight Laser met infrarood laserlicht

Een nieuw licht op anti-aging! Infrarode laser is een krachtig hulpmiddel in de praktijk van de anti-aging specialist. Het gebundelde licht in de Softlight stimuleert de celvernieuwing, de microcirculatie en de stofwisseling (het metabolisme). Door deze intensieve stimulans gaan de huidcellen actief aan het werk: de weefsels worden weer soepel en veerkrachtig. De huid oogt jonger en gladder.

Geeft fraaie, langdurige resultaten bij de behandeling van acne, rimpels, striae, hyperpigmentatie, zuurstofarme huid, keloïden, rosacea, teleangiëctasiën op het lichaam, cellulitis en oogwallen.

Download onze Softlight Laser brochure

 In onze Prijslijst ziet u welke speciale behandelingen wij aanbieden.